Notícies ← Altres notícies

Estrenem el videoclip “Cuida els altres” a l’Institut Icària de Sant Martí

Els tallers de rap en català, en col·laboració amb Òmnium Sant Martí, han culminat amb el rodatge d'un videoclip amb els alumnes de l'Institut Icària i en Nel·lo C

La Plataforma per la Llengua amb Òmnium Sant Martí estrenen avui el videoclip de rap en català "Cuida els altres" gravat amb els alumnes de secundària de l'Institut Icària. Aquest videoclip ha estat el resultat dels tallers de rap en català impartits pel cantant de música urbana Nel·lo C, que durant quatre sessions ha portat aquest estil de música a les aules de l'institut de Sant Martí.

Els tallers van començar el curs passat, però es van haver d'interrompre per la pandèmia. Enguany s'han reprès i han culminat amb "Cuida dels altres", un rap que convida a reflexionar sobre no creure tot allò que es penja a les xarxes socials, els estereotips o la falta de recursos. El videoclip s'ha gravat a les aules i patis de l'institut amb els alumnes de secundària i és una crida a deixar enrere l'egoisme i cuidar dels que tens al voltant.

L'Institut Icària ha conclòs amb aquest videoclip les quatre sessions programades, en les quals s'incloïen gravació de veu i d'imatges per al vídeo final. La Plataforma per la Llengua, en col·laboració amb Òmnium Sant Martí, ha organitzat a quatre instituts del districte de Sant Martí (Besòs, Infanta d'Aragó, 4 Cantons i Icària) tallers de rap en català amb en Nel·lo C al llarg d'aquest darrer curs.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin