Notícies ← Altres notícies

Nou lliurament de La Corbella, la revista de la Plataforma per la Llengua

Ja pots descobrir l'edició número 36 en línia: llegeix-la en format PDF o bé descarrega-la per Issuu.

La revista semestral de la Plataforma per la Llengua, La Corbella, ja està disponible virtualment per a tots aquells que vulguin saber les últimes novetats de l'ONG del català. 

Aquesta nova edició, la número 36, incorpora l'entrevista a Joan Maria Pou, que s'endinsa en les retransmissions de ràdio en català, el món del futbol i el dels videojocs. També podem trobar la reflexió del president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, sobre els deu anys d'incompliment de la Llei del cinema i del Codi de consum, les guies d'arrelament per a nouvinguts i la campanya d'emergència lingüística i la disminució de l'ús social de la llengua d'aquests darrers anys, acompanyada d'un article de Neus Mestres, directora de l'entitat.

La Corbella 36 inclou articles sobre el creixement territorial de l'entitat el 2020, l'evolució del Segell de Producte Lingüísticament Responsable i l'activitat dels voluntaris en temps de pandèmia. A la revista s'hi poden trobar també valoracions de membres de l'executiva en qüestions com les minories lingüístiques, la llengua a internet i en les noves tecnologies i també la creació de nuclis de voluntaris al territori. A més a més, podem trobar-hi promocions, jocs de llengua i recomanacions literàries.

La Corbella és la revista de l'ONG del català, un dels principals mitjans de comunicació a través del qual difonem les nostres activitats. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes de la Plataforma per la Llengua i sobre els èxits assolits, articles d'opinió sobre diversos aspectes sociolingüístics, entrevistes i recomanacions d'interès.

La Plataforma per la Llengua envia semestralment un exemplar en paper a cada soci que la vol rebre, i també es pot consultar en línia en format PDF o bé llegir-la a través de la plataforma Issuu.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin