Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua Illes Balears es reuneix amb Claudia Cotaina, regidora de Normalització Lingüística d'Eivissa

Fou una trobada productiva en què ambdues parts manifestàrem la voluntat d'unir esforços en favor de la normalització lingüística del municipi.

El passat dijous dia 23 de juliol, el delegat de la Plataforma per la Llengua a les Illes Balears, Ivan Solivellas, es va reunir amb la regidora de Jovent, Igualtat i Normalització Lingüística de l'Ajuntament d'Eivissa, Claudia Cotaina. Va ser una trobada productiva i amb un to constructiu en què l'ONG del català va exposar-li la preocupació respecte de les darreres dades d'usos lingüístics, que indiquen que l'illa d'Eivissa es troba en situació d'emergència lingüística.

Coincidírem que és indispensable fer feina de carrer com la campanya Som 10 Milions, així com treballar en un pla de xoc integral, esponjat, descentralitzat i transversal.

De part de la regidora, es varen posar damunt de la taula diferents iniciatives per a promoure l'ús del català entre el jovent de la vila.

La Plataforma per la Llengua ens oferírem a facilitar a l'ajuntament tots els recursos que tenim a disposició i manifestàrem la voluntat d'unir esforços en favor de la normalització lingüística del municipi.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin