Notícies ← Altres notícies

Marxandatge català a preu reduït

Vols fer un regal original i no tens cap idea? Et ve de gust autoregalar-te un producte de la terra? T'ho posem fàcil. Aquesta és la teva promoció!

La Plataforma per la Llengua i Urnes del Referèndum col·laboren junts perquè tots els socis de la Plataforma per la Llengua pugueu gaudir d'un 15 % de descompte en les compres a través de la seva botiga en línia.

La botiga Urnes del Referèndum comercialitza productes propis i exclusius. Per exemple, xapes, llibres i tasses; o també tèxtil de tot tipus (samarretes, bosses de tela, jerseis, dessuadores, banderes, domassos...), incloent-hi peces exclusives de diversos dissenyadors catalans. També s'hi poden adquirir productes de la terra com cava o vins.

Aquest ampli ventall de marxandatge el trobareu a la seva botiga en línia i a la botiga física situada al centre de Barcelona, concretament al carrer del Pi, número 6, del Barri Gòtic.

Per poder aconseguir el descompte, els socis de la Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra dels productes en línia i us indicarem els passos a seguir per a beneficiar-vos-en. Deixareu escapar aquesta oportunitat?

Si voleu saber més informació sobre la botiga Urnes del Referèndum, accediu al seu lloc web

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin