Notícies ← Altres notícies

Música per a tots els gustos a les nostres llistes de Spotify!

Cançons per a cantar i ballar sense parar, èxits per a recordar aquells moments inoblidables i també música pensada especialment per als més petits de casa

La Plataforma per la Llengua disposa de diverses llistes de música en català per gaudir amb els companys de pis, en la intimitat de cada un i també per als joves i els més petits de la família. Descobreix-les i gaudeix-ne sense parar!

Fes-te la festa

Obrint Pas, Txarango, Oques Grasses, Dijous Paella, Antònia Font, Zoo o Els Pets són alguns dels artistes que formen aquesta llista. Afalaga't les orelles' amb aquestes grans cançons!

Fes-te la festa ha estat creada per en Marc Serrats 'Xerramequ'. És autor de cançons, lletrista, guitarrista i discjòquei.

Créixer cantant

Créixer cantant és una selecció de la cantant Dàmaris Gelabert per als més menuts. Quatre hores de música infantil en català amb els èxits dels millors grups actuals! La llista ha estat creada per Dàmaris Gelabert, cantant, pedagoga i musicoterapeuta.

La Tresca i la Verdesca, Mainasons, Xiula, El Pot Petit o Grimpallunes són alguns dels grups que la formen. Més de 50 cançons infantils per acompanyar les estones de jocs.

Moments únics

Nuria Graham, Pau Vallvé, Judit Neddermann, Blaumut, Mazoni o Roba Estesa són alguns dels artistes que formen aquesta llista. Més de 50 cançons per a tots els gustos que repassen la història més recent de la música en català des d'una gran varietat d'estils com el pop, l'ska, la rumba, el reggae o el folk. Ambienta els teus sopars amb aquests temes i descobreix tot un món de nous sons!

Moments únics ha estat creada també per en Marc Serrats 'Xerramequ'.

Cantar sense parar

Aquesta selecció fa arribar la música en català a tots aquells infants que ja no són tan menuts però que no són encara adolescents per fer-los descobrir cançons i grups del panorama musical català. Una llista pensada per a edats d'entre 7 i 12 anys en els moments d'esbarjo.

Cantar sense parar ha estat creada per El Pot Petit, el grup de música i companyia musical d'animació de l'Alt Empordà que des del 2009 fa arribar la música, el teatre i els titelles als més petits.

Carretera i canta

La llista creada per Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, és una tria musical amb les millors cançons en català especialment seleccionades per acompanyar-nos i gaudir en viatges de feina o d'oci, però també a casa!

Carretera i canta conté prop de 60 cançons d'artistes com Mishima, Roger Mas, Manel o El Petit de Cal Eril i clàssics de l'escena musical catalana com Pau Riba, Umpah Pah, la Clua o Jordi Batiste.

Gaudeix de bona música en català!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin