Notícies ← Altres notícies

El Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya ja envia, per defecte, els correus en català

La Plataforma per la Llengua va rebre l'alerta d'un usuari que assegurava que el correu electrònic que havia rebut des del Consell no era en català. L'ONG del català els va demanar que rectifiquessin

Els correus electrònics que el Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya envia als seus usuaris ja són, per defecte, en català. Des de l'entitat han unificat criteris per tal que totes les comunicacions amb tercers siguin, preferentment, en català.

Tot i que la pàgina web és en català, un usuari del Consell es va posar en contacte amb la Plataforma per la Llengua per avisar que els correus que rebia no eren en català. L'ONG del català va iniciar el protocol pertinent i va demanar explicacions al Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya. Des del Consell van respondre molt positivament i, des de llavors, els correus ja són, per defecte, en català. També s'han compromès a revisar els procediments per tal que no es repeteixin situacions semblants en el futur i que el català sigui l'idioma preferent en les comunicacions amb els seus usuaris.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin