Notícies ← Altres notícies

Aquest dijous tens una cita amb la llengua: Premi Martí Gasull i Roig

Albert Jané, Cerveses Moritz i Escola Valenciana són els tres finalistes de la 2a edició del Premi Martí Gasull i Roig. Aquest dijous, 12 de febrer del 2015, us esperem a les 19 hores al CCCB per conèixer el guanyador. L'acte començarà a les 19.30 hores i preguem que vinguis amb la màxima antelació possible per tal que l'acte pugui començar puntual.

Recordeu, és necessari confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a premimartigasull@plataforma-llengua.cat! Les localitats són limitades i ben aviat s'exhauriran!

Només falten 2 dies per conèixer el nou guanyador del Premi Martí Gasull i Roig, un guardó que té per objectiu reconèixer la tasca feta a favor de la llengua catalana per part de persones, entitats, empreses... Enguany, els tres finalistes escollits entre les 148 candidatures presentades per tots vosaltres, han estat Albert Jané, Cerveses Moritz i Escola Valenciana.

Dijous descobrirem quin dels tres candidats serà guardonat amb el trofeu dissenyat pel prestigiós orfebre i joier, Joaquim Capdevila. Gaudirem d'una fantàstica gala presentada pels periodistes Roger de Gràcia i Amàlia Garrigós, ben acompanyats amb la música de Joan Dausà.

Alguns dels assistents confirmats a l'acte són el conseller de la Presidència, Francesc Homs, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.

Al finalitzar l'acte, oferirem una copa del Cava per la llengua a tots els assistents per poder brindar per molts anys més de feina i activisme a favor de la nostra llengua!

ENTREGA 2n PREMI MARTÍ GASULL I ROIG

Dijous, 12 de febrer del 2015 a les 19 hores

Centre de Cultura Contemporànica de Barcelona (CCCB)

 CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA A: premimartigasull@plataforma-llengua.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin