Actualment, el popular programari disposa de 20 versions lingüístiques i algunes de les llengües utilitzades tenen menys o un número similar de parlants que el català, com ara el finès, el grec, el suec i l'hongarès. Per això, les entitats consideren perfectament raonable la demanda d'una versió de Spotify en la nostra llengua.
En la comunicació enviada a l'empresa sueca, les entitats destaquen que el català és la catorzena llengua més parlada de la Unió Europea, amb més de 10 milions de parlants i que és una llengua molt activa en l'àmbit de les noves tecnologies, on ja disposa d'una notable presència. Per exemple, grans empreses del sector com Google, Facebook, Twitter, Apple o Samsung ja l'utilitzen de manera generalitzada en els seus productes i serveis.
A més, la Plataforma per la Llengua i WICACC es volen sumar a la campanya @spotifyencatala, impulsada per la societat civil, que també reclama a la multinacional sueca una versió en català del seu programari. Estem plenament convençuts que entre tots, aconseguirem que aquest 2015 Spotify incorpori el català com a llengua de ple dret al seu programari.