Segons el catàleg de l'Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC), el 2006 ja hi ha com a mínim 131 empreses del sector làctic que etiqueten en català una àmplia gamma de productes. Altres exemples de iogurts i postres etiquetats en català són: Granja La Coromina, Pur Llet, Mas Llió, La Turris, Tuduri, Cal Pastoret, Can Corder, La Pastora d'Oló, Granja Viader, Mogent, els iogurts de marca blanca Condis, Eroski, etc.
Tot i l'augment del català al sector i la gran acceptació d'aquests productes, les grans multinacionals Danone, Nestlé i Pascual, que acumulen la major part del mercat, segueixen negant-se a etiquetar també en català, tot i que a la resta d'Europa etiquetin en les diferents llengües d'estats plurilingües i per llengües més petites que la catalana. Aquestes són les dades de l'estudi 'Danone i el català', elaborat el 2006 per la Plataforma per la Llengua, que analitza la política lingüística internacional d'aquesta empresa en comparació a la que duu a terme a Catalunya.
Danone, fundada el 1914 a Barcelona, etiqueta a Europa per a 14 comunitats lingüístiques més petites que la catalana. El seu servei d'atenció al client (902 180 957) segueix responent negativament a la petició de milers de consumidors que han demanat que no se segueixi discriminant el consumidor català i es respectin els drets lingüístics.