Notícies ← Altres notícies

Celebram la 4a edició de la Diada per la llengua a Formentera!

Aquesta jornada servirà per a celebrar els 30 anys de l'ONG pel català, tres dècades dedicades a la defensa i promoció de la llengua arreu dels territoris de parla catalana 

La Diada organitzada per  Plataforma per la Llengua Illes Balears, juntament amb l'Obra Cultura Balear de Formentera, comptarà amb un concert de Cris Juanico, que presentarà el darrer treball Cançons de Xerxa 

El dissabte, 27 d'abril, arriba la 4a edició de la Diada per la llengua a Formentera, que organitza Plataforma per la Llengua Illes Balears, juntament amb l'Obra Cultural Balear de Formentera. Una jornada de reivindicació del català que servirà per a celebrar els 30 anys de l'ONG del català. Tres dècades dedicades a defensar i promocionar incansablement la llengua arreu dels territoris de parla catalana.  

Enguany, els assistents podran gaudir de l'actuació del músic menorquí Cris Juanico, que presentarà el darrer treball Cançons de Xerxa. Aquest nou àlbum, que compta amb una llarga llista de col·laboracions d'artistes illencs, és un recull de cançons fetes a partir d'una selecció de poemes de Pere Xerxa, el pseudònim amb què acostumava a escriure i publicar el mestre i poeta Joan F. López Casasnovas. El concert començarà a les 20.00 h. 

Durant la Diada hi haurà una paradeta de Plataforma per la Llengua amb marxandatge i informació de l'entitat.  

Durant aquest 2024, es faran diferents actes arreu del territori per a commemorar els 30 anys de Plataforma per la Llengua i per trobar-se amb tota la gent que fa possible que l'entitat pugui continuar treballant per a defensar, normalitzar i potenciar la llengua catalana amb més força i teixit associatiu que mai.  

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin