Notícies ← Altres notícies

Promoció 2x1 en la compra d’entrades per a la Passió d’Esparreguera

Continuem la col·laboració amb la Passió d'Esparreguera perquè els socis de Plataforma per la Llengua pugueu gaudir un any més de l'espectacle a un preu reduït

La Passió d'Esparreguera es prepara per iniciar una nova temporada amb la il·lusió i l'ambició de sempre. S'han fet millores tècniques en l'apartat de la il·luminació i s'ha treballat en el perfeccionament de les escenografies existents. També hi ha hagut modificacions d'alguns quadres i diferents ajustos en el text.

L'entitat ofereix al públic la posada en escena de dues versions de l'espectacle: la versió clàssica i el nou format. La versió clàssica, darrer testimoni que es conserva en l'actualitat de l'estructura de les «passions tradicionals», està formada per dues parts diferenciades escenificades dins d'una mateixa jornada. En la primera part es representa la vida pública de Jesús, i en la segona, la seva Passió, mort i resurrecció. A més, el nou format ens proposa un espectacle de menys durada (2 hores i mitja) en el qual es representen les dues parts en una única sessió. Es tracta d'una proposta més àgil i dinàmica, amb un nou text i sense mutacions, que conserva l'essència de la tradició. Totes dues versions mantenen, però, el mateix estil i la mateixa estètica.

Dos formats a escollir:

  • Format tradicional matí + tarda:
    ​Dates: 10, 17, 24 i 29 de març. Horaris: de 10.30 a 12.45 h la primera part (vida pública de Jesús) i de 15.30 a 17.45 h la segona part (passió, mort i resurrecció)
  • Nou format 2 h i 30 min:
    Dates: 7, 13, 20 i 28 d'abril i 1 de maig. Horaris: dissabtes a les 18 h, diumenges i festius a les 10.30 h

El descompte per als socis de Plataforma per la Llengua és d'un 2x1 en la compra d'entrades. Per poder beneficiar-vos del descompte, els socis teniu dues opcions:

  1. Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i  demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. La pàgina web des d'on es pot fer la compra d'entrades és la següent: COMPRAR ENTRADES ' La Passió d'Esparreguera (lapassio.net)
  2. També podreu adquirir les entrades a la taquilla mostrant el carnet. El pagament i la recollida de les entrades es faran a taquilla, mostrant el carnet de soci de l'ONG del català.

La Passió d'Esparreguera és una experiència cultural, artística i festiva de primer ordre. No deixeu escapar aquesta oportunitat!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin