Notícies ← Altres notícies

10% de descompte per anar a veure l’obra NUA a l’Espai Texas

L'Espai Texas i Plataforma per la Llengua continuem col·laborant per oferir a tots els socis l'oportunitat de gaudir d'un 10% de descompte en la compra d'entrades per a les tres úniques funcions de l'obra de teatre Nua (Radiografia d'un trastorn), un monòleg cru sobre la pressió estètica i els TCA

Tres úniques funcions: dimarts 20/02/24, 27/02/24 i 05/03/24

"NUA és un espectacle total, un procés creatiu en constant evolució i que reuneix moltes disciplines artístiques amb un estil postmodern. A NUA utilitzarem la forma de monòleg teatral performàntic per donar veu a totes les dones que lluiten dia a dia per sortir dels pensaments que no ens deixen ser lliures.

NUA neix de la necessitat. Creiem que estem en un moment de solidesa professional i necessitem explicar aquesta història. I ens hi llançarem en cos i ànima. Sense xarxa. Sense por. Totalment nues. Per què NUA? Perquè ara és el moment".

Autoria: Ann Perelló i Andrea Ros. Direcció: Marta Aran. Interpretació: Ann Perelló

Per beneficiar-te del descompte* per als socis de Plataforma per la Llengua, cal que:

1- Enviïs un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truquis al telèfon 93 321 18 03 i demanis per l'àrea d'atenció al soci, on et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.

2- Entris en aquest enllaç i compris les entrades. Abans de fer-ne el pagament final, recorda afegir el codi que t'haurem facilitat a la zona "tens un codi promocional?"

Aprofita aquesta oportunitat i gaudeix d'un monòleg únic!

*El descompte s'aplica sobre el preu de l'entrada general, no pot acumular-se amb altres descomptes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin