Notícies ← Altres notícies

20 % de descompte en el concert de Nadal de les germanes Neddermann organitzat pel TRESC

Enguany, la comunitat de cultura TRESC ofereix als socis de Plataforma per la Llengua un descompte del 20% en la compra d'entrades per assistir al concert especial de Nadal de les germanes Meritxell i Judit Neddermann.

Per al pròxim 14 de desembre, el TresC ha aconseguit reunir les germanes Meritxell i Judit Neddermann per oferir un concert, únicament per a aquesta ocasió, interpretant les cançons d'un dels seus àlbums més celebrats, el nadalenc "Present".

Les germanes Neddermann recuperen les cançons d'aquest disc, un disc concebut i treballat conjuntament, que presenta nadales de sempre arranjades i també una peça original: un poema de Salvador Espriu musicat especialment per a l'ocasió. La Judit i la Meritxell són dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor, però que, al llarg del seu recorregut, han conegut paratges diferents i ara els posen en comú per oferir aquestes cançons, que busquen una sonoritat nova i lleugera a melodies que tant hem sentit i compartit durant el Nadal.

El disc compta amb les col·laboracions de Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres, a la percussió, i Miquel Àngel Cordero, al contrabaix. És un disc profund i de celebració que aglutina un equip de gent immillorable.

Recorda! Concert de Nadal del TRESC amb Meritxell i Judit Nedermann al Casino de l'Aliança del Poblenou, a Barcelona, a les 20 h del dijous 14 de desembre.

Si ets socis de Plataforma per la Llengua, aquests són els passos que has de seguir per beneficiar-te del descompte:

1-    Envia un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truca al telèfon 93 321 18 04 i demana per l'àrea d'atenció al soci, des d'on et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.

2-    Entra en aquest enllaç: https://proticketing.com/tresc/ca_ES/entradas/evento/33038/session/1911072/select?viewCode=Vista_Principal i compra les entrades.

Abans de fer-ne el pagament final, recorda afegir el codi que t'haurem facilitat a la zona "Tens un codi promocional?"

Aprofita aquesta oportunitat i gaudeix del concert!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin