Notícies ← Altres notícies

20 % de descompte en l’espectacle ‘Els ossos de l’irlandès’ al Teatre Akadèmia

El Teatre Akadèmia ofereix als socis de Plataforma per la Llengua un descompte exclusiu del 20% sobre el preu general en la compra d'entrades per a les funcions del 16 al 19 de novembre.

Els ossos de l'irlandès es va escriure durant l'any 2021. El juliol d'aquell any se'n va fer la primera lectura, dins el marc de l'Obrador d'estiu de la Sala Beckett de Barcelona. El text teatral va ser guardonat amb el Premi Quim Masó i el Premi Frederic Roca durant l'any 2022, i enguany, el mateix equip presenta el projecte al Teatre Akadèmia.

El Llorenç ha demanat a l'Héctor i el Xevi de veure's un moment. No els ha dit què vol. Però diu que és important. I deu ser-ho, perquè avui plou moltíssim i no ve de gust sortir de casa. Però no es pot esperar precisament perquè avui plou com fa anys que no plovia i, al poble, hi ha rieres disposades a desenterrar secrets que es creien oblidats.

Aquest estimulant text amb esperit de thriller nòrdic centra l'acció en el món rural, presentant personatges molt allunyats del món urbà, i explora com desvelar secrets pot convertir els vincles personals en territoris hostils. Una comèdia negra, amarga i a vegades incòmoda en què tres amics s'encaren amb les seves misèries per recordar allò que creien oblidat.

L'Héctor, el Llorenç i el Xevi han volgut viure sense mirar enrere. Avui, però, s'hauran de  tornar a embrutar les mans.

Si ets socis de Plataforma per la Llengua, aquests són els passos que has de seguir per beneficiar-te del descompte:

1-    Envia un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truca al telèfon 93 321 18 04 i demana per l'àrea d'atenció al soci, des d'on et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.

2-    Entra en aquest enllaç: https://proticketing.com/teatre_akademia/ca_ES/entradas/evento/31020 i compra les entrades.

Abans de fer-ne el pagament final, recorda afegir el codi que t'haurem facilitat a la zona "codi de descompte".

Aprofita aquesta oportunitat i gaudeix del teatre!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin