Notícies ← Altres notícies

Participem al Mescla’t de Sabadell per difondre els projectes i les campanyes de l’entitat

Plataforma per la Llengua serà present en aquesta fira per difondre l'activitat que fa l'entitat en favor de la defensa i la promoció dels drets lingüístics 

El Mescla't destaca pel seu vessant multidisciplinari, amb actes que van des del teatre fins a les fires gastronòmiques

Plataforma per la Llengua participarà en la novena edició del Mescla't de Sabadell que se celebrarà el dissabte 7 d'octubre. Aquesta fira comptarà amb diferents exposicions, tallers i espectacles destinats a promoure la cooperació i la convivència entre les diferents comunitats que conviuen al territori català. A més, hi haurà un espai on les associacions i organitzacions participants disposaran d'una parada per difondre la seva feina. Aquí, l'ONG del català hi serà present per tal de poder explicar els seus projectes i campanyes en favor del català i defensa dels drets lingüístics dels catalanoparlants

En aquesta fira, els visitants podran gaudir d'espectacles infantils centrats en la diversitat cultural i en temes d'actualitat, com la conscienciació sobre el canvi climàtic. D'altra banda, al llarg del dia també es realitzaran diferents espectacles de creació artística. Al final del dia, es llegirà el manifest com a cloenda de l'esdeveniment a càrrec de la comissió d'entitats que gestiona el Mescla't.

A més, durant el mes d'octubre i dins el marc del Mescla't, es podran visitar diferents exposicions centrades en la immigració, les desigualtats socials al territori i les situacions d'interseccionalitat que pateixen moltes dones. 

Plataforma per la Llengua podrà ser present en aquest esdeveniment gràcies a la feina del grup de voluntaris de Sabadell, que treballen per fer del català un eix vertebrador i d'integració de les diferents comunitats i cultures que conformen la societat catalana actual.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin