Notícies ← Altres notícies

Lo 7 i 8 de setembre, apuntament amb la Festa de les Maries

Plataforma per la Llengua i lo Comitat de N.S. de l'Esperança conviden a partecipar a la Festa de Les Maries, que torna amb una intensa programació religiosa i civil

Una programació atuada a la cultura i llengua catalana de l'Alguer, en un espaci de autentica fe i algueresitat

Del 5 al 7 de setembre, l'apuntament a la iglésia medieval de Nostra Senyora de l'Esperança, al camí l'Alguer-Bosa (SP105 - Km 6) és a a les hores 18:00 pel tridu de preparació a la festa.

Dijous 7, lo programa continua a les hores 20.00 amb la competició gastronòmica "Los dolços de la tradició algueresa" a cura de l'associació cultural Saber i Sabor, presentada del director artístic Ignazio Chessa. Per les inscripcions contactau los números 3495748449 i 3473455464. A les 21.30, karaoke amb Manuel Maltana.

Lo dia de Les Maries, divendres 8, a les hores 9.00 i 10.30, tenguràn lloc les Santes Misses, mentres a les hores 18:00, és prevista la Missa Solemne, presidida del Bisbe Mons. Mauro Maria Morfino, a seguir la Processió amb la benedicció dels camps, acompanyada de la Banda Musical A. Dalerci.

A les 20.30 obrirà la tardada curada de la Plataforma per la Llengua, l'intervent musical de Àngel Maresca "Lo Barber", a seguir a les 21.00, l'espetacle Mans Manetes. L'Alguer: Paraules Cançons i Veus de Minyons, interpretat dels minyons i minyones de la Coral Mans Manetes, dirigida del Mestre Claudio Gabriel Sanna i acompanyada dels musicistes Claudio Gabriel Sanna (guiterra), Salvatore Maltana (contrabaix), Dario Pinna ( violí), Paolo Zuddas (percussions).

A conclusió, animació musical a cura de Àngel Maresca "Lo Barber".

Una programació atuada a la cultura i llengua catalana de l'Alguer, en un espaci de autentica fe i algueresitat.

La festa és organitzada del Comitat 2023, amb el patrocini del Municipi de l'Alguer i de la Fondazione Alghero.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin