Notícies ← Altres notícies

20 % de descompte per anar a veure l’obra The party al Teatre Poliorama

El Teatre Poliorama i Plataforma per la Llengua tornem a col·laborar plegats per oferir a tots els socis l'oportunitat de gaudir d'un 20 % de descompte en la compra d'entrades per a les funcions de The party.

Del 15 de setembre al 30 de novembre podreu gaudir d'un dels millors exemples d'alta comèdia: The party.

Un elegant apartament, converses creuades entre amics sobre dilemes vitals, una festa en què decideixen treure tots els draps bruts, una vetllada que se'n va cap al desastre absolut en una atmosfera de recreació teatral, molt de jazz i un grup d'actors superbs en l'adaptació que Sergi Belbel fa d'aquesta comèdia negra de l'aclamada pel·lícula de Sally Potter.

Biel Duran, Àngels Gonyalons, Lluís Soler, Montse Guallar i Jordi Díaz són alguns dels assistents a The party. Anima't a venir tu també a la festa!

The Party. Teatre Poliorama. Del 15 de setembre al 30 de novembre

Per beneficiar-vos del descompte, els socis de Plataforma per la Llengua cal que:

  1. Envieu un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truqueu al telèfon 93 321 18 04, i demaneu per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.
  2. Entreu a aquest enllaç: https://teatrepoliorama.koobin.com/?action=PU_evento&idioma=CA&act=1&referer=YGdgYHBicHxzUXd5cGVhZmZrcFRnc393ZmtxVCAg i compreu les entrades. 

Abans de fer-ne el pagament final, recordeu afegir el codi que us haurem facilitat a la zona "tens un codi promocional?"

Aprofiteu aquesta oportunitat i gaudiu del teatre!

*El descompte s'aplica sobre el preu de l'entrada general, no pot acumular-se amb altres descomptes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin