Notícies ← Altres notícies

Aconsegueix les teves entrades amb un 15% de descompte per gaudir de poesia en català a la Schubertíada

Homenatge al poeta Joan Margarit a la Schubertíada

De vegades, cal recordar-ho: la cançó neix de la poesia. El talentós baríton Ferran Albrich proposa un projecte molt personal i ens apropa el món poètic de Joan Margarit, i ho fa molt ben acompanyat: ni més ni menys que per tres dels compositors més il·lustres i d'èxit del país, com són Albert Guinovart, Salvador Brotons i Jordi Domènech, que s'han capbussat en la poesia de Joan Margarit per traslladar-nos tota la seva màgia i demostrar que la poesia són emocions fetes paraules.

Per primera vegada, la Schubertíada i Plataforma per la Llengua oferim als socis de l'entitat un 15% de descompte en el preu de compra de les entrades per assistir a aquest concert, que es farà a Vilajuïga els pròxims 11 i 12 d'agost. T'hi esperem!

Lloc del concert: Espai Misteri d'Aigües de Vilajuïga (Vilajuïga)

Primer concert: 11/08/2023 a les 20.30 h

Segon concert: 12/08/2023 a les 12 h

Per beneficiar-vos del descompte els socis de Plataforma per la Llengua, cal que:

1. Envieu un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truqueu al telèfon 93 321 18 03 i demaneu per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.

2. Entreu a la pàgina web: https://www.schubertiada.cat/ca/concert-albrich-guinovart-vj23 i compreu les entrades.

Abans de fer-ne el pagament, recordeu afegir el codi que us haurem facilitat a la cistella de la compra, escollint, del desplegable "descompte", l'específic per a Plataforma per la Llengua.     

Aprofiteu aquesta oportunitat, queden poques entrades!

*L'aforament és limitat, es poden adquirir dues entrades per compra.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin