Notícies ← Altres notícies

Exhibició dels participants a la 2a edició del CantAlguer, concurs per joves cantautors de l’Alguer

Los artistes Gionta i Riccardo, primers classificats, proponen la cançó inèdita amb la qual han guanyat, "Quan miraves a lluny", autor del text Gionta, música de Riccardo Pinna

La festa és una oportunitat per viure en simplicitat la tradició que uneix totes les terres del domini lingüístic català

Divendres 23 de juny de 2023, a les hores 20.30, al cortil de les velles escoles mitjanes de Santa Maria La Palma, torna la Festa dels Focs de Sant Joan organitzada de l'Obra Cultural de l'Alguer en col·laboració amb l'associació Impegno Rurale i Plataforma per la Llengua.

Durant la tardada és prevista l'exhibició dels participants a la 2a edició del CantAlguer, concurs per joves cantautors de l'Alguer.

Los artistes Gionta i Riccardo, primers classificats, proponen la cançó inèdita amb la qual han guanyat, "Quan miraves a lluny", autor del text Gionta, música de Riccardo Pinna. Present també lo cantant Giuseppe Trudu, en segona posició, que havia presentat la sua cançó inèdita "Diu-me ont sés".

La tardada musical veu protagonistes la cantant algueresa Marta Soggiu, intèrpret personal i sensible de la cançó clàssica, i lo mestre Gian Cristian Cherchi, que presenten un repertori de cançons de la tradició popular algueresa.

La festa és una oportunitat per viure en simplicitat la tradició que uneix totes les terres del domini lingüístic català. Com sempre, al final del concert, se preveu una degustació de productes locals.

La iniciativa amb entrada llibre gaudeix del patrocini de la Fondazione Alghero, del Municipi de l'Alguer i de la Diputació de Barcelona.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin