Notícies ← Altres notícies

Presentem les principals dades de l'InformeCAT 2022 al Santuari de Puiggraciós

El secretari de Plataforma per la Llengua, Francesc Marco, exposa l'estat de la llengua catalana en un acte participatiu al Santuari de Puiggraciós, al Vallès Oriental, a partir de les darreres dades publicades a l'InformeCAT 2022

L'InformeCAT 2022 és el darrer informe anual de Plataforma per la Llengua, una panoràmica de l'estat de la llengua a través de 50 dades d'arreu del domini lingüístic

Aquest diumenge 29 de gener a les 17 h, el Santuari de Puiggraciós va acollir una presentació del nou InformeCat 2022, l'informe anual de Plataforma per la Llengua que recull 50 dades significatives de l'estat actual del català.

A l'església barroca, que enguany commemoració el cinquantè aniversari de la seva restauració, el professor de la Universitat de Barcelona Diego Solà -exmembre de l'Executiva de l'entitat- va introduir el col·loqui, conduït pel secretari de Plataforma per la Llengua, Francesc Marco.

L'InformeCAT: l'informe anual de Plataforma per la Llengua que mesura l'estat de la llengua

L'InformeCAT és un document que mostra una panoràmica de la salut del català a través de 50 dades dels diversos àmbits que tenen una influència més gran per a la llengua. L'objectiu és fer de l'informe un document de referència que s'actualitzi anualment i que permeti disposar d'un termòmetre sobre l'estat i l'evolució de la llengua. Per a l'elaboració de l'InformeCAT s'han consultat diverses fonts i els estudis que l'entitat ha dut a terme durant el darrer any.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin