Notícies ← Altres notícies

Organitzem una ronda ràpida d’intercanvis lingüístics per la Festa Major del Clot i el Camp de l’Arpa

Una quinzena de persones participen en l'activitat d'acollida lingüística organitzada per Plataforma per la Llengua Barcelona

El divendres 18 de novembre a la tarda Plataforma per la Llengua Barcelona va organitzar una ronda ràpida d'intercanvis lingüístics en el marc de la Festa Major dels barris del Clot i el Camp de l'Arpa. L'activitat es va dur a terme a l'Ateneu del Clot i va aplegar més d'una quinzena de persones entre aprenents i ensenyants de català.

La dinàmica de la trobada va consistir a encadenar converses curtes amb interlocutors diferents a partir d'unes preguntes i d'uns temes escrits en unes targetes. Després de l'activitat, la majoria dels participants i els voluntaris de l'entitat van continuar practicant la llengua anant a sopar plegats i tots es van emportar una bossa de Plataforma per la Llengua i adhesius de l'entitat.

Aquesta és la segona vegada que el grup local de Barcelona de l'ONG del català organitza una trobada d'aquest tipus. La primera va ser a l'Ateneu l'Harmonia, en el marc de la celebració de la Primera Setmana pel Català, que es va celebrar a l'abril. Vist l'èxit d'aquestes dues sessions, l'entitat preveu organitzar-ne més aviat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin