Notícies ← Altres notícies

Participem en els actes de la Diada al Baix Llobregat

Els grups de Plataforma per la Llengua d'Esparreguera i Molins de Rei arrenquen el curs participant en les tradicionals ofrenes florals als respectius municipis

Aquesta Diada Nacional de Catalunya, els diversos grups locals de voluntaris de Plataforma per la Llengua Baix Llobregat han participat en les tradicionals ofrenes florals que s'organitzen als seus municipis.

El grup local d'Esparreguera va assistir a l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament a la plaça del Centre, davant del monument de la Flama, que simbolitza la unió dels diferents territoris de parla catalana a través de la llengua. Rosa Monforte, membre de l'executiva nacional de l'ONG del català, va encapçalar aquesta representació. D'altra banda, voluntaris de Molins de Rei també van participar en l'acte institucional del seu municipi, que es va dur a terme, com és tradició, a la plaça de Palau, davant del monument a Rafael Casanova.

La participació en els actes de la Diada marca l'inici d'un nou curs per als grups de voluntaris de Plataforma per la Llengua arreu del Principat. Si vols participar en algun dels grups de l'entitat al Baix Llobregat, contacta amb nosaltres a través de plbaixllobregat@plataforma-llengua.cat o del formulari de voluntariat de l'entitat!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin