Notícies ← Altres notícies

Una seixantena de persones assisteixen a la darrera projecció al Garraf del cicle CinemaCAT a la Fresca

Durant aquest estiu, Plataforma per la Llengua ha organitzat una quinzena de projeccions de cinema en català a diverses localitats del domini lingüístic

El diumenge 28 d'agost, una seixantena de persones van omplir els Jardins del Molí de Vent de Vilanova i la Geltrú per veure la pel·lícula El nadó en cap: negocis de família. La projecció, que va aplegar sobretot famílies amb canalla, va ser la darrera projecció al Garraf del cicle CinemaCAT a la Fresca, que organitza Plataforma per la Llengua.

El nadó en cap: negocis de família, del director estatunidenc Tom McGrath, és una seqüela de la pel·lícula El nadó en cap i explica la història dels germans Templeton, que ja eren protagonistes de la primera entrega, quan han arribat a l'adultesa i s'han distanciat l'un de l'altre. En aquesta situació, un nou nadó en cap està a punt d'inspirar-los un nou negoci de família.

Durant tot l'estiu, el cicle CinemaCAT a la Fresca ha programat gairebé una quinzena de pel·lícules en català als espais públics de diverses localitats catalanes. Municipis com Mataró, Sabadell, Arenys de Mar o Igualada han pogut gaudir de pel·lícules com Scooby!, DragonBall Super: Broly, ¡Canta 2! o Volant junts.

En el cas de Vilanova i la Geltrú, el cicle ja hi va passar el 30 de juliol, coincidint amb la festa major, amb la projecció de la pel·lícula Space Jam: noves llegendes, que va aplegar més de 300 persones. Aquesta segona sessió ha estat organitzada en col·laboració amb l'Associació de Veïns Molí de Vent i s'ha emmarcat en la programació de la festa major del barri.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin