Notícies ← Altres notícies

Tarda de Joc amb l’Agrupament Escolta i Guia Gregal de Sant Andreu de Palomar

Divendres 5 de agost al Parc de Tarragona torna l'activitat patrocinada del Projecte 4 Vents i Plataforma per La Llengua

Torna la Tarda de Joc al Parc Tarragona, divendres 5 de agost a les 19.30 h. Se tracta de una activitat gratuïta per minyones i minyons, patrocinada del Projecte 4 Vents i Plataforma per la Llengua, en col·laboració amb l'empresa Folia Bio. Després de dos anys de pausa, se reprenen les relacions del món scout catalanoparlant, escomençant de l'Agrupament Escolta i Guia Gregal de Sant Andreu de Palomar (Barcelona), que ha triat lo territori de l'Alguer pels acampaments d'estiu. Aqueixos joves entre 14 i 17 anys i 3 caps estan fent servici, com bons scouts, al Parc Natural de Port Compte.

Però això no és tot, també han pensat de fer intercanvi cultural a través del joc i de la música catalana i algueresa, que curarà Àngel Maresca Lo Barber. La Tarda de Joc és una ocasió per convidar los scouts algueresos, minyones i minyons, dels més grans als més petits, a participar per jugar i cantar les cançons típiques del propi territori.

Lo Projecte 4 Vents uneix los joves scout del territori del domini lingüístic català, fent un camí de coneixença, confront i estudi entre les diverses realitats del món scout unides de la mateixa llengua: lo català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin