Notícies ← Altres notícies

Torna el cinema a la fresca a la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

Plataforma per la Llengua Vilanova i la Geltrú organitza una projecció de cinema a la fresca en català el dia 30 de juliol a les 10 de la nit a la plaça del Port

El Garraf tornarà a participar aquest estiu en el cicle de cinema a la fresca que organitza Plataforma per la Llengua a diverses poblacions del domini lingüístic. Al Garraf, la projecció es farà a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú el divendres 30 de juliol a les 10 de la nit. Com l'any passat, l'activitat forma part del programa de festa major i compta amb la col·laboració dels Pabordes 2022 i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La pel·lícula que es projectarà serà Space Jam: Noves llegendes. Dirigida per Malcolm D. Lee, és una seqüela de Space Jam en què LeBron James, estrella de l'NBA, queda atrapat amb el seu fill Dom en un lloc estrany, un espai digital d'una força totpoderosa. Per tornar a casa i salvar el seu fill, el jugador de bàsquet unirà les seves forces amb Bugs Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes.

Ja ho sabeu: el dissabte 30 de juliol, a les 10 de la nit, us esperem a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú per gaudir d'una pel·lícula en la nostra llengua i celebrar junts la Festa Major!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin