Notícies ← Altres notícies

Tanquem amb èxit la primera edició del Cicle de Cinema en Català de Peramàs – Esmandies

La projecció de la pel·lícula Volant junts aplega una quarantena de persones i conclou el cicle de cinema organitzat per Plataforma per la Llengua Mataró i l'Associació de Veïns de Peramàs - Esmandies

Divendres passat, 3 de juny, una quarantena de persones van assistir a la projecció de la pel·lícula Volant junts, de Nicolas Vanier, a la seu de l'Associació de Veïns de Peramàs - Esmandies. La projecció, que va fer-se a les 20.30 h, va ser la darrera de les projeccions del Cicle de Cinema en Català de Peramàs - Esmandies, organitzat per Plataforma per la Llengua Mataró i l'Associació de Veïns.

"Volant junts" és un film francès basat en fets reals que explica la història del Christian i el Thomas, el seu fill. El Christian és un científic especialitzat en oques salvatges i els seus processos de migració, i el Thomas, un nen obsessionat amb els videojocs que es veu forçat a passar unes vacances amb el seu pare. Tots dos acabaran vivint una aventura fantàstica per salvar una espècie en perill d'extinció.

La projecció de Volant junts conclou la primera edició d'un cicle que va començar el divendres primer d'abril amb la projecció de La filla d'algú, davant d'una quarantena de persones. Protagonitzada per l'actriu Aina Clotet, la pel·lícula explica la història de l'Elisabet, una advocada de trenta anys embarassada i filla d'un reconegut advocat de Barcelona que el dia de la vista oral d'un judici molt mediàtic ha d'afrontar la desaparició del seu pare. Durant el procés de recerca del pare, l'Elisabet descobrirà una realitat que li capgirarà l'estabilitat familiar i emocional.

Totes dues projeccions s'emmarquen en les accions que Plataforma per la Llengua Mataró du a terme als diferents barris de la ciutat per apropar-se al màxim nombre de veïns. En aquesta línia, l'entitat també té previstes diferents projeccions de cinema a la fresca als barris de Cerdanyola i l'Havana durant el mes de juliol. La programació d'aquestes projeccions es podrà consultar al lloc web www.cinemacatalafresca.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin