Notícies ← Altres notícies

Celebrem la segona sessió del Cicle de Cinema de Peramàs – Esmandies

La projecció de la pel·lícula Volant junts tancarà divendres vinent, 3 de juny, aquest cicle de cinema impulsat per Plataforma per la Llengua Mataró

La projecció de la pel·lícula Volant junts, dirigida per Nicolas Vanier, tancarà divendres vinent, 3 de juny, el Cicle de Cinema en català de Peramàs - Esmandies, a Mataró. L'activitat l'organitza el grup local de Plataforma per la Llengua i tindrà lloc a les 20.30 h a la seu de l'Associació de Veïns del barri.

Volant junts és un film francès basat en fets reals que ens explica la història del Christian i el Thomas, el seu fill. El Christian és un científic especialitzat en oques salvatges i els seus processos de migració, i el Thomas, un nen obsessionat amb els videojocs que es veu forçat a passar unes vacances amb el seu pare. Tots dos acabaran vivint una fantàstica aventura per salvar una espècie en perill d'extinció.

Aquesta sessió serà la darrera de les dues que s'han programat en aquest cicle de cinema, que va arrencar el primer d'abril amb la projecció de la pel·lícula La filla d'algú. El cicle segueix l'estela dels cinefòrums que s'organitzen al barri de Rocafonda en el marc dels Divendres Culturals organitzats per l'Associació de Veïns de Rocafonda, l'Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix, amb el suport de Plataforma per la Llengua Mataró.

L'activitat forma part del conjunt d'accions que l'entitat porta a terme per acostar-se als diferents barris de la ciutat, i que s'allargaran durant els mesos de juliol i setembre amb projeccions previstes en altres espais de Mataró.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin