Notícies ← Altres notícies

Primera sessió de cinefòrum dels Divendres Culturals a Rocafonda

Plataforma per la Llengua Maresme col·labora amb l'Associació de Veïns de Rocafonda, l'Esperança i Ciutat Jardí de Mataró en la projecció del film La dona il·legal

El passat 26 de novembre va tenir lloc la primera sessió de cinefòrum organitzada per l'Associació de Veïns de Rocafonda, l'Esperança i Ciutat Jardí en col·laboració amb el grup local de Plataforma per la Llengua Maresme. L'activitat va tenir lloc al Centre Cívic de Rocafonda - Can Noè com a part del programa d'actes dels Divendres Culturals a Rocafonda.

Enguany els assistents van poder gaudir de la projecció de la pel·lícula La dona il·legal, i d'una xerrada posterior amb el seu director, Ramon Térmens, i un dels actors del film, Boris Ruiz. La pel·lícula narrava la història de la Juliet Okoro, una immigrant nigeriana que ajudava l'advocat d'immigració, Fernando Vila, a esclarir els motius de l'assassinat de la seva amiga kosovar, Zita Krasniqi. La xerrada va tenir lloc després de la projecció i va comptar amb la intervenció de diversos assistents, que van valorar la situació de les dones immigrants a Catalunya i la seva manca de protecció davant de les autoritats.

Aquest és el primer cinefòrum d'un total dels tres que són previstos en el marc dels Divendres Culturals a Rocafonda, una iniciativa desenvolupada per l'Associació de Veïns de Rocafonda, l'Esperança i Ciutat Jardí amb la intenció de dinamitzar la vida cultural del barri a través d'activitats diverses. Aquestes activitats es duen a terme els divendres al Centre Cívic de Rocafonda - Can Noè.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin