Notícies ← Altres notícies

Torna el concurs “Lletra a Lletra” d’Esparreguera

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat organitza la setena edició del popular concurs de lletrejar paraules en català

L'acte se celebrarà el pròxim 20 d'abril a la plaça d'Antoni Nin i Escudé amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal L'Ateneu

La setena edició del concurs "Lletra a Lletra" es durà a terme a Esparreguera el 20 d'abril a la plaça d'Antoni Nin i Escudé. El concurs consisteix a  lletrejar correctament, lletra a lletra, un seguit de paraules proposades, en diverses rondes, amb l'objectiu de fomentar l'interès per la llengua a través del joc.

Enguany els participants seran alumnes d'Educació Secundària Obligatòria dels centres d'Esparreguera i el "Lletra a Lletra" s'adaptarà a les situacions sanitàries actuals, de manera que es farà a la plaça d'Antoni Nin i Escudé, just davant l'edifici de la biblioteca, espai que tradicionalment acollia l'acte.

Aquesta edició també presentarà novetats respecte de l'horari i de la dinàmica del concurs, ja que s'han establert dues franges horàries diferenciades per a cadascun dels cicles de l'Educació Secundària Obligatòria:

  • 17.30 h: primer cicle d'ESO
  • 18.30 h: segon cicle d'ESO

També s'emprendran més mesures per garantir el distanciament físic i evitar les aglomeracions: la inscripció es farà de manera anticipada a la biblioteca i les places estaran limitades a una quinzena de participants per curs.

Pròximament la Plataforma per la Llengua del Baix Llobregat publicarà les bases del concurs i les farà arribar, com de costum, a tots els centres d'educació secundària d'Esparreguera.

El pròxim 20 d'abril els alumnes de secundària d'Esparreguera interessats podran posar a prova el seu domini de la llengua i la seva capacitat per lletrejar paraules en aquesta 7a edició del concurs al municipi.

El concurs "Lletra a Lletra" vol ser un al·licient lúdic i participatiu que encoratgi els joves esparreguerins a interessar-se per l'aprenentatge de la llengua catalana a través del joc, com un complement de la tasca docent que duen a terme alumnes i professors als centres de secundària.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin