Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua Igualada coorganitza un concurs de microrelats per Sant Jordi

La delegació territorial d'Igualada organitza el concurs d'escriptura "Tu tries" juntament amb l'Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC)

Els microrelats han d'estar escrits en català i es poden presentar fins al dia 31 de març

La Plataforma per la Llengua coorganitza, a través de la nova delegació territorial a la capital de l'Anoia, Igualada, un concurs d'escriptura impulsat per l'Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC).

Amb aquest concurs, l'entitat vol impulsar l'escriptura en llengua catalana entre els veïns d'Igualada. La primera edició del concurs "Tu tries" vol premiar microrelats escrits en català i promoure així l'ús de la llengua i la creativitat dels participants.

Els microrelats presentats al concurs han de tenir una extensió màxima de 200 paraules i han d'estar escrits en català. Les obres han de ser originals i inèdites i han de tenir com a idea principal una de les dues opcions proposades:

  1. I si...?
  2. Aquell dia que ho va canviar tot

Per participar en el concurs s'ha d'enviar el relat a l'adreça tutriesaplec@gmail.com abans del dia 31 de març. Es podrà optar als premis per a cada opció (1r, 2n i 3r premi, amb 150€, 100€ i 50€) i el lliurament es farà el dia 23 d'abril, per Sant Jordi.

Els textos han d'estar signats amb un pseudònim i cada participant pot enviar tan sols un relat. Les bases completes es poden consultar a la web d'APLEC.

El jurat, format per persones vinculades al món de la llengua i la cultura catalanes, valorarà els relats segons tres criteris: originalitat, qualitat literària, i correcció ortogràfica i gramatical.

Altres entitats i institucions que donen suport a aquesta iniciativa són la Llibreria Llegim...?, la Biblioteca Central d'Igualada i el Departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin