Notícies ← Altres notícies

Cancel·lació del Meridiana Rock, el festival de música en català del barri de Porta

La Plataforma per la Llengua lamenta comunicar que el concert previst per al proper 15 de maig a Ciutat Meridiana queda cancel·lat a causa de la pandèmia del coronavirus

El Meridiana Rock és el festival de música en català de Barcelona que promou la Plataforma per la Llengua amb l'objectiu de fer del català la llengua habitual dels espais d'oci, lúdics i festius de la ciutat.

La tercera edició del Meridiana Rock queda cancel·lada, tenint en compte les indicacions de seguretat i salut pública que han dictat les autoritats arran de l'epidèmia de la Covid-19. L'edició d'enguany havia de comptar amb els grups i artistes Gertrudis, Pupil·les, 31FAM, Miquel del Roig, Itaca Band, Nel·lo C, Infumables i DJ Ernest Codina.

La Plataforma per la Llengua realitza un treball integral al barri de Ciutat Meridiana. A més del concert, l'entitat ha estat duent a terme un videoclip amb els alumnes de l'IES Flos i Calcat que està previst d'acabar i presentar al barri de Porta de cara a la tardor amb tots els participants i col·laboradors del projecte.

La Plataforma per la Llengua ha pres les mesures oportunes i ha cancel·lat i suspès els actes presencials i les reunions i trobades previstes des de la primera quinzena de març per tal de protegir els treballadors, els voluntaris i els assistents als actes de possibles riscos.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin