Notícies ← Altres notícies

Cancel·lem la sisena edició del Concurs Tísner de Jocs de Català

L'ONG del català es veu obligada a cancel·lar l'edició d'enguany davant la situació actual de pandèmia i el tancament de les escoles.

La Plataforma per la Llengua ha anul·lat la sisena edició del Concurs Tísner, atès que a causa de la pandèmia del coronavirus les escoles no estan funcionant. Amb el fi de vetllar pel benestar de tothom i davant la impossibilitat de complir els terminis establerts, l'ONG del català ha pres aquesta decisió i deixa el concurs de jocs de català per al curs vinent, ja que no s'ha trobat cap alternativa compatible amb l'esperit del concurs.

Tot i això, l'entitat farà un petit reconeixement a aquelles escoles que ja tenien projectes mig fets o bé que ja havien entregat el seu joc. A més, la Plataforma per la Llengua agraeix tot l'esforç i la dedicació que han posat les escoles en l'elaboració dels jocs i demana que les idees i els projectes es guardin per a l'edició de l'any que ve.

Aquesta era la primera edició en què aquest concurs -pensat perquè nens i nenes d'aules de 5è i 6è de primària presentin propostes de joc inèdites que desenvolupin l'aspecte creatiu de la llengua- comptava amb escoles inscrites d'arreu del domini lingüístic, és a dir, de Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià, la Catalunya del Nord, les Illes Balears, l'Alguer i Andorra.

Mentrestant, us deixem el vídeo resum de la cinquena edició perquè pugueu anar pensant quin joc presentareu a la propera edició!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin