Notícies ← Altres notícies

El voluntariat de la Plataforma per la Llengua creix i s’impulsarà més durant el 2020

Tanquem l'any creixent, amb més territorials, més dinamitzadors i més comissions

Enguany hem trobat moltes dificultats socials, polítiques, econòmiques, climàtiques... i també amb la nostra llengua. És per això que agraïm a tots els voluntaris de l'entitat l'esforç per defensar el català any rere any.

La participació creix quan hi ha una dificultat, i així ha estat aquest 2019. La necessitat de col·laborar i participar en la millora dels nostres drets està present en cadascun dels voluntaris, unint esforços per defensar els drets de tots els qui estimem el català com a part essencial de la nostra història i de la nostra cultura.

Enguany, el voluntariat de la Plataforma per la Llengua s'ha enfortit. Han augmentat els voluntaris a les territorials, tenim més dinamitzadors i també més comissions. Sou molts els qui vau començar amb petites accions i heu anat ampliant la vostra implicació i el vostre compromís amb l'entitat.

Hem fet tantes coses! Hem estat protagonistes expressant la nostra lluita amb un  centenar de maneres diferents, acollint, parlant, compartint i cantant en la nostra llengua.

El canvi d'any no transformarà res del que estem vivint avui, però és amb aquesta actuació i participació altruista i voluntària que un objectiu real i específic genera millores en el nostre entorn. Des de la cohesió serem més forts!

Us convidem a mantenir l'energia que ens mou i que és motor imprescindible de l'entitat: fes-te voluntari o voluntària!

Gaudiu tant com pugueu del Nadal i retrobem-nos el 2020.

Gràcies per ser-hi!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin