Notícies ← Altres notícies

Trobada amb socis i simpatitzants a Arenys de Mar

El proper dimecres 8 de gener, el grup local de la Plataforma per la Llengua a Arenys de Mar celebrarem una trobada amb tots els nostres socis i simpatitzants, per posar en comú les idees i projectes per lluitar per la normalització del català al nostre municipi.

El grup local d'Arenys de Mar va néixer fa més de 15 anys, quan un grup de veïns del poble va decidir organitzar-se per fer accions i activitats per promoure la normalització el català al nostre municipi. Des d'aleshores, algunes de les activitats que hem organitzat, com el Cine Pícnic a la platja de la Picòrdia o el Correfoc per la Llengua a la Festa Major, s'han convertit en tradicionals i dels més esperats, cada any, per tots els veïns.

De cara al 2020, volem continuar fent aquestes activitats. I també en volem impulsar moltes més. Per aquest motiu, fem una crida a tots els socis i veïns amb ganes de fer activitats per promoure l'ús de la nostra llengua, per parlar de quines preocupacions tenim i quines activitats ens agradaria tirar endavant.

Si ets d'Arenys de Mar, vine a la trobada de socis i simpatitzants i participar del grup de voluntaris. Ens trobaràs el pròxim dimecres 8 de gener de 2020 a les 19 h al Centre Cívic Calisay (Riera del Bisbe Pol, 8) per preparar el nou any. 

T'hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin