Notícies ← Altres notícies

Les Illes Balears, Andorra, l’Alguer, la Franja i la Catalunya Nord s’afegeixen al Concurs Tísner

251 aules s'han apuntat per crear el seu propi joc en català en la primera edició que compta amb representants de tots els territoris de parla catalana.

A la Plataforma per la Llengua tanquem les inscripcions de la 6a edició del Concurs Tísner amb 138 escoles inscrites, la qual cosa significa que més de 5.000 alumnes d'escoles de Catalunya, la Catalunya Nord, el País Valencià, les Illes Balears, la Franja de Ponent, Andorra i l'Alguer participaran en la creació d'un joc de taula.

El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català està adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària i té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana a partir de la creació del seu propi joc.

A partir d'ara, les escoles tenen fins al 22 d'abril del 2020 per participar-hi, i han de presentar abans d'aquesta data la seva maqueta, bé presencialment o electrònicament. Els centres entregaran el seu joc de taula, d'acord amb les bases, que preveuen que el joc sigui inèdit i en català, que tracti qualsevol aspecte de la llengua catalana i que estigui pensat per jugar de manera col·lectiva. 

El jurat, format per vuit especialistes en jocs, pedagogs i lingüistes, valorarà totes les propostes presentades i donarà a conèixer el nom del joc guanyador del 6è concurs Tísner en un acte públic que tindrà lloc a finals del mes de maig del 2020.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin