Notícies ← Altres notícies

Ja tenim guanyadors de les entrades dobles per al Canet Rock!

Donem l'enhorabona a Tobies Grimaltos, Ferran Fierrez i Angie Farnarier, premiats cadascun amb una entrada doble per assistir al Canet Rock després del sorteig que hem realitzat aquest dijous 4 de juliol

Agraïm a tots aquells que heu completat el test sobre la situació del català la vostra participació. Si encara no l'has fet, entra a https://estimoelcatala.cat/ i assabenta't de la salut de la llengua en diversos àmbits de la societat!

Les dades que hi descobriràs són presents a l'InformeCAT 2019, que vam presentar el passat 20 de juny

Després del sorteig realitzat aquest dijous 4 de juliol, han resultat premiats amb una entrada doble per assistir al Canet Rock Tobies Grimaltos, Ferran Fierrez i Angie Farnarier. Enhorabona a tots tres!

Volem agrair a tots aquells que heu completat el test sobre la situació del català la vostra participació. Si tu encara no l'has fet, encara que ja no hi hagi premis en joc, entra a https://estimoelcatala.cat/ i assabenta't de la salut de la llengua en diversos àmbits de la societat!

Quants parlants habituals té el català? Quin ús se'n fa dins de les empreses i l'Administració pública? I a la justícia? Realment s'imposa el català a les escoles, tal com denuncien alguns partits? Treu l'entrellat d'aquestes i més preguntes al test sobre la situació del català!

Les respostes que hi descobriràs són presents a l'InformeCAT 2019, el document anual de la Plataforma per la Llengua sobre l'estat del català que vam presentar el passat dijous 20 de juny.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin