Notícies ← Altres notícies

Visita guiada a la Casa de les Punxes amb l’Associació de Dones Marroquines de Catalunya

El passat dijous 27 de juny diversos membres de l'Associació de Dones Marroquines de Catalunya i participants a les tertúlies lingüístiques de català al Centre Cívic Drassanes van fer una visita guiada a la Casa de les Punxes de Barcelona

L'activitat va ser dinamitzada per una voluntària de la Plataforma per la Llengua

Acompanyats de la mà de la nostra guia, la Young, la visita es va iniciar al carrer amb una breu introducció en llenguatge senzill perquè els aprenents poguessin entendre les explicacions sobre la casa, com ara l'any en què es va construir, els membres de la família Terradas, etc. Els assistents van poder admirar els diversos detalls de la façana i reconèixer les cases de les tres filles de la família Terradas: l'Àngela, la Josepa i la Rosa. La visita va continuar al pis principal i va finalitzar a la terrassa. Al final de la visita ens van facilitar una audioguia per poder tornar al principal i seguir, a través de diverses estances, la llegenda de Sant Jordi.

Tots els assistents van gaudir molt de la vista i va ser una font important d'aprenentatge i d'aproximació a un lloc molt emblemàtic del modernisme barceloní. Durant la visita els participants van poder repassar vocabulari, com ara la façana, les rajoles, la fusta, la cantonada, els plafons, el terrat, els magatzems, els colors, etc.

Aquesta visita és una de les activitats programades per als voluntaris lingüístics i persones de les entitats de nouvinguts, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin