Notícies ← Altres notícies

Cloenda de les tertúlies lingüístiques en català

El passat 28 de juny, en el marc del programa Voluntariat per la Llengua, es va acabar la vintena de tertúlies lingüístiques en català que vam iniciar a Barcelona, Badalona, Sabadell i Manresa el gener d'aquest 2019

En les trobades hi han participat un total de 163 aprenents, repartits en els diferents espais en què s'han realitzat les sessions

Durant les trobades, un voluntari de la Plataforma per la Llengua dinamitza les sessions a través d'activitats participatives (com ara jocs i jocs de rol -role-playings-) que permetin als aprenents utilitzar el català en diferents àmbits de la vida quotidiana. S'han dut a terme en diversos espais de trobada com ara biblioteques, centres cívics, AMPA, escoles, entitats del tercer sector, associacions de nouvinguts, etc.

Els alumnes han participat també en les diverses activitats culturals programades, com per exemple visites guiades a museus, cinemes, etc. Són una font d'aprenentatge i alhora una ocasió d'entrar en contacte amb la realitat cultural del país i de posar en pràctica els coneixements de català tant com es pugui.

Com a cloenda de les sessions, es va fer un piscolabis i un acte d'entrega dels certificats de participació als inscrits en les tertúlies lingüístiques.  

Si tens més de 18 anys i vols fer de voluntari dinamitzant un grup de conversa o vols aprendre català oral, només t'has de posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 321 18 03 o del correu vxl@plataforma-llengua.cat i t'informarem de l'oferta de grups que tenim en marxa.

T'hi apuntes?

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin