Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat participa en la 7a edició dels premis Edurecerca

El passat 17 de juny es va celebrar a l'auditori Rafael Nebot de l'institut Joaquim Blume d'Esplugues de Llobregat l'acte d'entrega de premis de la 7a edició de l'Edurecerca, una iniciativa dels Serveis Territorials d'Educació del Baix Llobregat que compta amb la col·laboració de més d'una dotzena d'entitats de la comarca. L'acte va comptar amb la presència del Sr. Jordi Gil, Conseller d'Educació en Funcions del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i el Sr. Francesc Ballester, director dels Serves Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat

En l'edició d'enguany, la segona en què participa la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat, l'entitat ha entregat un premi per una categoria nova, dedicada a treballs sobre temes de llengua i literatura comarcals, que s'ha afegit al premi a la Qualitat Lingüística que ja es va entregar l'any passat al millor treball d'entre tots els premiats per les altres entitats.

El treball vencedor d'aquesta nova categoria de Llengua i Literatura ha sigut Sociolingüística catalana: De la disciplina lingüística a la realitat de Sant Feliu de Llobregat, de l'alumne de l'Escola Mestral de Sant Feliu de Llobregat Biel Barniol, tutoritzat per Eulàlia Riera.

Pel que fa al premi a la Qualitat Lingüística, ha esdevingut guanyador l'Estudi de l'illa de calor a Cornellà de Llobregat, de Lídia Villaverde, de l'institut Francesc Macià de Cornellà de Llobregat, tutoritzat per Damià Raventós. Aquest treball també ha sigut premiat en la categoria de Transició a les Energies Renovables, patrocinada pel Col·lectiu per a un nou Model Energètic i Social Sostenible.

Els dos premis que entrega la Plataforma per la Llengua consisteixen en una entrada doble per a qualsevol dels concerts de la pròxima edició del Festival Barnasants i una visita a la seu de l'entitat a Barcelona. L'entitat també ha obsequiat els premiats de totes les categories amb una bossa amb marxandatge de l'entitat.

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat felicita tots els premiats i finalistes per la gran tasca que han realitzat en els seus treballs de recerca, tots ells excel·lents, i també vol mostrar l'agraïmentagraeix als Serveis Territorials al Baix Llobregat del Departament d'Educació al Baix Llobregat, organitzadors de l'acte, així com al Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, entitat amb la qual la Plataforma per la Llengua va entrar a col·laborar en el projecte.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin