Notícies ← Altres notícies

Nit occitanoarpitana al CAT

La Plataforma per la Llengua i CAT Tradicionàrius col·laboren plegats perquè els socis de la Plataforma per la Llengua pugueu gaudir d'un 40 % de descompte en la compra d'entrades del concert "Nit occitanoarpitana al CAT".

El concert serà el divendres dia 21 de juny a les 22.00 h al CAT Tradicionàrius. Si sou socis de la Plataforma per la Llengua, podreu descobrir totes les músiques i danses singulars arpitanes de la zona amb un dels grups amb més projecció del territori occità per només 8 €.

El Centre Artesà Tradicionàrius i el CAOC Cercle d'Agermanament Occitano-Català organitzen una nit de concert i ball occitanoarpitana amb el grup BLU l'Azard, nascut l'any 2013 com a  projecte artístic per a la difusió de les llengües minoritàries del Piemont i la seva cultura. Recerca, tradició, composició i improvisació és el que caracteritza aquest grup. No deixis escapar l'oportunitat!

Gràcies a la relació directa i familiar amb tradicions de dansa, música i el cant amb els territoris de parla de llengües minoritàries del Piemont, el grup vehicula les tradicions pròpies i la seva llengua a través d'actuacions tant per ballar com per escoltar.

Per accedir al descompte per a tu i un acompanyant en el preu de les entrades al concert, podeu fer dues coses:

1) Clicar al següent enllaç https://entradium.com/ca/events/nit-occitano-arpitana-amb-blu-l-azard (sense despeses de gestió), introduir el CODI 210619 i validar la compra de les entrades.

2) Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català i allà us aplicaran el descompte pertinent. El mateix dia del concert et donaran les entrades.

*Els concerts tenen aforament limitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin