Notícies ← Altres notícies

El Dinar per la Llengua a Castelló serà l’1 de juny

El pròxim 1 de juny, a la plaça Isabel la Catòlica de Castelló, se celebra un Dinar per la Llengua per commemorar els 25 anys de la Plataforma per la Llengua.

La Plataforma per la Llengua està celebrant els 25 primers anys d'existència de l'entitat amb la convocatòria dels Dinars per la Llengua, amb paelles a diversos llocs del territori.

La plaça Isabel la Catòlica de Castelló és l'escenari escollit per dur a terme un dels Dinars per la Llengua, el proper dissabte 1 de juny. Des de les 12:30 h es podrà gaudir d'un vermut musical, a les 13:00 hi haurà l'actuació de la Conlloga Muixeranga de Castelló, i a les 14:15 h començarà el dinar. Es pot comprar el tiquet del dinar per només 10 euros.

El dinar de Castelló serà el tercer que organitza la Plataforma per la Llengua, després d'haver celebrat els dos primers a l'Alguer i a Sabadell. El mateix 1 de juny tindrà lloc un dinar a la Vila de Gràcia de Barcelona. València, Mallorca, Mataró o Vilafranca de Conflent seran alguns dels propers escenaris dels Dinars per la Llengua de l'ONG del valencià.

La Plataforma per la Llengua porta ja 25 anys treballant per la defensa del valencià, del català de tots, com va dir l'escriptor i mestre Enric Valor. La promoció de l'ús social del valencià es realitza treballant en xarxa, amb socis, persones voluntàries, entitats i administracions. L'objectiu de l'entitat és organitzar activitats a fi que, cada dia més, el valencià siga la llengua comuna i de cohesió social. Per això, i per seguir treballant per la llengua, l'entitat convida persones sòcies i simpatitzants a celebrar conjuntament el 25 aniversari.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin