Notícies ← Altres notícies

Més de 100 escoles de Catalunya i del País Valencià participen en el 5è Concurs Tísner de Jocs de Català

El jurat, format per Màrius Serra o Salvador Alsius, entre d'altres, s'ha reunit aquest matí a la seu de la Plataforma per la Llengua per decidir els jocs guanyadors

La Plataforma per la Llengua ha rebut més de 180 jocs, realitzats per 102 escoles de Catalunya i del País Valencià, per la 5a edició del Concurs Tísner. En total, 4.146 alumnes han participat en el concurs i han treballat en els projectes (4.040 de Catalunya i 106 del País Valencià).

Aquest matí, el jurat del concurs, format per Màrius Serra, Oriol Comas, Joaquim Dorca, Salvador Alsius, Jaume Cela, Laia Maurí i Maria Rosa Mateu, s'ha reunit a la seu nacional de la Plataforma per la Llengua per decidir els guanyadors i guanyadores de la 5a edició del concurs Tísner. El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català està adreçat als alumnes de 5è i 6è de Primària i té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana a partir de la creació del seu propi joc.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant l'entrega de premis que es realitzarà el proper 2 de juny a l'Auditori de Barcelona. Les escoles que vulguin assistir a l'acte hauran de confirmar l'assistència a través d'aquest formulari.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin