Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i Parlem hem renovat el nostre acord de col·laboració

Avui, 15 de maig 2019, l'Ernest Pérez-Mas, president de Parlem, i Neus Mestres i Ferré, directora de la Plataforma per la Llengua, han renovat un acord perquè els socis de l'ONG del català puguin continuar beneficiant-se d'avantatges promocionals.

Podran gaudir del 10 % de descompte que ofereix Parlem en la factura telefònica de mòbil o paquet d'ADSL/FIBRA amb mòbil -és a dir, sempre que inclogui mòbil- durant 12 mesos. El descompte va dirigit tant als socis de l'ONG del català clients de l'operadora de telecomunicacions de Catalunya com a aquells que s'animin a afegir-se a Parlem. 

Per gaudir d'aquest avantatge com a soci només cal que accediu a aquest enllaç i ompliu un formulari de registre. Si ho preferiu, també podeu adherir-vos a la promoció trucant al 1713.

En tots dos casos el servei de contractació s'efectuarà a través d'una trucada telefònica que el centre d'atenció telefònica de Parlem farà als socis que s'interessin.

El conveni estableix que totes dues entitats promocionaran l'acord entre els seus socis/clients a través dels seus mitjans habituals i xarxes socials.

Per a més informació relacionada amb la promoció, cliqueu aquest enllaç.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin