Notícies ← Altres notícies

Compartim experiències lingüístiques a la Fira del Llibre de València

El passat diumenge 5 de maig es va presentar el llibret Amb tot el dret del món a la Fira del Llibre de València

L'acte, conduït per Francesc Marco, va comptar amb la participació de Vanessa Campos, Teresa Ciges, Vicent Marco i Gemma Sanginés, autors del llibre

Diumenge 5 de maig, a les 11.00 h, la Plataforma per la Llengua va presentar el llibret Amb tot el dret del món. Sis experiències lingüístiques per a viure plenament en valencià en l'Espai d'Autors I de la Fira del Llibre de València. El text és una obra col·lectiva en què diferents professionals expliquen les seues vivències relacionades amb la llengua.

Moderat pel membre de l'Executiva de l'ONG del valencià Francesc Marco, els assistents van poder compartir les reflexions dels periodistes Teresa Ciges i Vicent Marco, de l'economista Vanessa Campos i de la psicòloga Gemma Sanginés, que versaren al voltant del paper de la llengua catalana al món laboral, de l'actitud individual dels parlants o del paper que ha de tenir el valencià en la creació de continguts digitals.

D'aquesta manera, els diferents ponents van exposar la necessitat de fer campanyes en positiu a favor del valencià i que cal activar i potenciar, d'una manera especial, aquells creadors que poden aportar material d'interès en la nostra llengua a les diferents plataformes 2.0.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin