Notícies ← Altres notícies

Tesa la rapera i Al Tall junts en un concert a Barcelona

La rapera valenciana Tesa i Vicent Torrent d'Al Tall col·laboren plegats en un nou tema, Qui estima la seua llengua, conjugant cançó tradicional valenciana amb ritmes musicals de rap.

Qui estima la seua llengua és una cançó molt emotiva que uneix dues generacions de la música valenciana: el cant tradicional de Vicent Torrent d'Al Tall i la música urbana actual de la mateixa Tesa, una de les líders de l'efervescent i exitosa escena de la música urbana valenciana.

El passat divendres 22 de març es va fer públic el seu segon treball, «Rural», a través del segell barceloní Halley Supernova, d'on forma part Qui estima la seua llengua. Aquest disc inclou rap, música tradicional i, en aquesta ocasió, molta música electrònica, i tot plegat amb temàtiques com la llengua, la lluita del poble i altres sorpreses que Tesa ha preparat. La reivindicació de la llengua pròpia és una constant en la carrera de l'artista.

T'animes a escoltar-la en directe? Sortegem 3 entrades dobles per al proper concert del dia 4 de maig a Barcelona, a l'Ateneu de Nou Barris.

Com pots participar en el sorteig?

Si no vols deixar escapar aquesta oportunitat, només has de seguir les bases del nostre concurs a Instagram:

  1. Ser seguidor/a de @tesaaltesa
  2. Ser seguidor/a de @plataformaperlallengua
  3. Posar m'agrada a la publicació de la Plataforma per la Llengua
  4. Etiquetar la persona amb qui voldries anar al concert

La participació es tancarà el dilluns 29 d'abril a les 23.59 h i durant el dimarts 30 d'abril s'anunciaran els guanyadors.

Molta sort!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin