Notícies ← Altres notícies

Aturem el país: la Plataforma per la Llengua crida a la vaga general

Aquest proper dijous, 21 de febrer, la Plataforma per la Llengua s'adhereix a la convocatòria de vaga general, secundada per entitats, partits i sindicats. L'entitat vol denunciar així la situació d'excepcionalitat que estem vivint, on s'estan jutjant injustament a persones que han defensat la voluntat del poble català, entre elles, l'exmembre de la junta directiva de la Plataforma per la Llengua, Carme Forcadell. 

L'autodeterminació no és un delicte, és un dret. I sense drets no hi ha llibertats. Per això, la Plataforma per la Llengua s'adhereix i crida a fer vaga general aquest proper 21 de febrer, amb la intenció d'aturar el país i denunciar la situació d'excepcionalitat que estem vivint.

"El Tribunal Suprem està jutjant la democràcia, els drets civils i la voluntat majoritària d'un poble. I la democràcia mai no pot estar fora de la llei, perquè sense democràcia i sense drets no hi ha llibertat. Per això, cridem a aturar el país", ha denunciat Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua. "Un judici-farsa en un estat demofòbic, en què, a més, si els testimonis i les defenses parlen en català podrien ser acusats d'un delicte de desobediència. La Plataforma per la Llengua, juntament amb entitats, partits i sindicats, diu prou", ha sentenciat Escuder.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin