Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua inicia la seva activitat a Molins de Rei demanant adhesions a la campanya contra les discriminacions lingüístiques

El passat dissabte 15 de desembre, i aprofitant la celebració de la Fira de Nadal, un grup de voluntaris de la Plataforma per la Llengua va instal·lar una parada informativa a Molins de Rei. Durant tota la tarda, els veïns de la vila que van sortir a fer un tomb pel centre van poder rebre de primera mà informació sobre l'entitat i van poder adherir-se allà mateix al pla de xoc contra les discriminacions lingüístiques que la Plataforma per la Llengua proposa als presidents Sánchez, Torra, Puig, Armengol i Lambán. Qui no va tenir ocasió d'acostar-se a la parada encara pot signar al web www.proudecatalanofobia.cat.

Aquesta és la primer acció que la territorial del Baix Llobregat de la Plataforma per la llengua desenvolupa a Molins de Rei. Si alguna persona està interessada en treballar per fer del català la llengua comuna i de cohesió social i defensar els drets lingüístics dels seus parlants des de la comarca, pot fer-se voluntària de la territorial del Baix Llobregat omplint el formulari al web www.plataforma-llengua.cat/voluntariat, o enviar un correu electrònic a l'adreça plesparreguera@plataforma-llengua.cat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin