Notícies ← Altres notícies

Nou debat “Què me’n dius...?” en el marc de la Setmana del Llibre en Català de Barcelona

El divendres 15 de setembre, a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, la Plataforma per la Llengua organitza el debat "Què me'n dius, de la difusió de llibres en català als mitjans de comunicació?" en la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català a Barcelona. 

És saludable la situació de la literatura en català i la seva difusió? Com es podria fomentar més la difusió dels llibres en català en els mitjans de comunicació públics? I en els privats? S'incentiva prou la diversitat i permeabilitat geogràfiques d'escriptors en llengua catalana en el món mediàtic?

De tot això, i molt més, volem parlar-ne el pròxim divendres 15 de setembre, a les 16.30 h, a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, en el debat "Què me'n dius, de la difusió de llibres en català als mitjans de comunicació?". En el marc de la Setmana del Llibre en català, aprofitem per posar sobre la taula aquesta temàtica i treure'n propostes concretes per tal de posar-les a l'abast de les administracions i dels professionals del sector en el debat.

A la taula rodona hi intervindran:

- Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

- Montse Ayats, presidenta de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.

- Míriam Cano, escriptora i periodista cultural.

- Tomeu Martí i Florit, Periodista, promotor cultural i membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua.

Francesc Marco, historiador i membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua, presentarà i moderarà el debat. Per finalitzar l'acte, com en altres ocasions, oferirem una copa de Cava per la llengua per al públic assistent!

"Què me'n dius de...?" és un cicle de debats que la Plataforma per la Llengua organitza periòdicament per tractar la situació del català en diversos àmbits. Així, se n'han fet sobre cinema, empresa i consum, educació, literatura, etc., per anar identificant i buscant solucions a la manca de normalització lingüística que el català pateix en segons quins àmbits.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin