Notícies ← Altres notícies

Ludoteca infantil en català a la Festa Major de la Creu de Barberà

El passat cap de setmana del 8 i 9 de juliol va ser molt intens per a la Plataforma per la Llengua on, en el marc de la Festa Major de la Creu de Barberà de Sabadell, va organitzar una ludoteca infantil de jocs i joguines en català i una parada informativa sobre el Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell sud.

La paradeta informativa del Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell sud i de la territorial del Vallès Occidental va organitzar-se a l'avinguda de Barberà, junt amb altres entitats del barri durant el cap de setmana. Durant aquests dos dies, els qui es van arribar a la parada es van endur un globus de l'ONG del català i es van poder fer una xapa amb la imatge del Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell sud, a més d'un munt d'adhesius i díptics informatius de l'entitat.

Dissabte 8, de 17 a 20 h, es va muntar al mateix espai una ludoteca infantil, en què tots els infants van passar una estona divertida jugant a jocs de taula en català. Les famílies, mentrestant, van poder tenir informació als plafons informatius sobre la situació del català en l'àmbit dels jocs i les joguines. Hi va passar molta gent i tothom va gaudir d'aquest espai lúdic. Aquestes activitats, junt amb el cinema a la fresca que es va fer el dijous 6 de juliol a la plaça de la Creu de Barberà, han estat una col·laboració amb l'Associació de Veïns de la Creu de Barberà -a qui agraïm l'esforç que han fet i que fan durant l'any, i la professionalitat que han demostrat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin