Notícies ← Altres notícies

Taller de glosa a la Ludojove de la Creu de Barberà

El passat dimarts 4 de juliol la Plataforma per la Llengua va organitzar un taller de glosa adreçat a joves de 14 a 16 anys de la Ludojove de la Creu de Barberà.

En el marc del Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell Sud, que porta a terme la Plataforma per la Llengua per tal de fomentar l'ús del català com a eina de cohesió social, els joves van practicar l'art de la improvisació amb glosadors experts. Tot i que van començar amb una mica de vergonya, els nois i les noies es van animar de seguida i van gaudir plenament del taller. Durant aquesta activitat, els joves van poder desenvolupar aspectes com ara la creativitat, la capacitat d'improvisació i el sentit del ritme.

Amb els tallers de glosa, l'ONG del català té per objectiu recuperar i promocionar aquesta tradició popular i convertir-la en una eina de cohesió entre els joves. En aquest vídeo podeu veure unes imatges del taller de glosa que es va fer a l'escola La Plataforma per la Llengua coordina aquests tallers de glosa amb organitzacions de lleure. Si formeu part d'una entitat de lleure i hi esteu interessats, només cal que ens envieu la vostra petició al correu info@plataforma-llengua.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin